De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 330 niet laden
Jaarlijkse weergave
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Categories
Per categorieën
Search
Zoeken

Iedereen Zingt

Zaterdag, 14 December 2019, 17:00
Hits : 174

Lichttochten en prachtige meezing Grande Finale met lokaal projectkoor- en zangers. Op zaterdag 14 december vindt voor de derde keer het event 'Iedereen Zingt in Dedemsvaart' plaats op de Markt en rond de Van Dedemkerk. Vanaf 17.00 uur zijn de eerste activiteiten te bezoeken: de kerstmarkt aan de Zach. Tijllaan met allerlei kramen en activiteiten en de levende kerststal in de monumentale Van Dedemkerk.

Rond 17.30 uur, als het duister invalt, worden midwinterhoornblazers actief. Zij doen een oproep om bij elkaar te komen voor de lichttochten. Om 18.00 uur starten die lichttochten (met een lengte van ca. 2 km.) bij sportpark De Boekweit en de Sint Vituskerk aan de Langewijk. De prachtige Van Dedemkerk is ook dit jaar weer het decor voor de levende kerststal. De deuren van de kerk staan open vanaf 17.00 uur. In de kerk worden de bezoekers op unieke wijze meegenomen in het kerstverhaal. Er is tevens gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Soms is dat in stilte en een enkele keer onder het genot van traditionele kerstmuziek. Iedereen kan zich desgewenst opwarmen onder het genot van een kop koffie of chocolademelk. Voor elke inwoner van Dedemsvaart is dit een unieke kans het eeuwenoude kerstverhaal mee te beleven en de prachtige kerk van binnen te bekijken. Na aankomst van de lichttochten, rond 19.00 uur, start de Grande Finale in de Van Dedemtuin achter de kerk. Dan worden de mooiste kerstliederen gezongen door kinderen en projectkoorzangers onder begeleiding van een projectband. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee te zingen in een sfeervolle ambiance.

Location : Achterzijde hervormde Van Dedemskerk
Hoofdvaart
Dedemsvaart