Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
maandag, 13 januari 2020 20:46

inDedemsvaart

SKINNY TOM BIJ CITY HALL BLUES

Elke laatste vrijdag van de maand is er live bluesmuziek in de voormalige ‘city hall’ van Dedemsvaart. Op 31 januari staat de formatie SKINNY TOM op het podium in de hal van de Fellowship of Acoustics.

Deze naam verwijst naar Tommy Bolin, een begenadigd gitarist die naast Ritchie Blackmore bij Deep Purple speelde tot aan zijn dood in 1976. Zo is de link naar SKINNY TOM snel gelegd: een vette bluesrock-band die muziek speelt van de grootheden van weleer. De rock van Deep Purple en de blues van Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Gary Moore wordt afgewisseld met stukken van Robben Ford, Cosmosquad en Sjako.

De mix van deze verschillende interpretaties van blues en rock garanderen een muziekervaring die nooit verveelt en de meest kritische luisteraar zal aanspreken. Een optreden van SKINNY TOM belooft dan ook een ware beleving voor de echte muziekliefhebber. Het viertal heeft de rock in hun bloed en de blues in hun vezels.

City Hall Blues is te vinden op het adres Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart. De band speelt vanaf 21.00 uur, de entree bedraagt 12,50 euro (online altijd 2 euro goedkoper).
ZIE: WWW.CITYHALLBLUES.NL