Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.

Industrie

De industrie staat op een hoog peil, de metaalsector is goed vertegenwoordigd en ook op ander gebied zijn er enkele ondernemingen met landelijke naam en faam. Dedemsvaart biedt ondernemers volop de ruimte om bedrijven te exploiteren. In Dedemsvaart bevinden zich meerdere industrieterreinen, waar een divers aanbod aan bedrijven te vinden is. De terreinen liggen op korte afstand van de N377, welke weer naadloos aansluit op de A28. Daarnaast ligt Dedemsvaart dichtbij de Duitse grens. Heeft u ook interesse om uw bedrijf in Dedemsvaart te exploiteren? Op onderstaande bedrijventerreinen is nog ruimte beschikbaar:


Bedrijventerrein Rollepaal-West

Het bedrijventerrein Rollepaal is een grootschalig bedrijventerrein (28 hectare in twee fasen ) en is bedoeld voor lichte tot middelzware bedrijvigheid (categorie 1 t/m 3). Het bedrijventerrein is bouwrijp. De uitgifte geschiedt door een private partij en is inmiddels gestart.


Bedrijventerrein Rollepaal-Moerwijk

Het bedrijventerrein Moerwijk is een kleinschalige woonwerk locatie en is bedoeld voor de lichte bedrijvigheid (categorie 1 en 2). De uitgifte geschiedt door een private partij.Bedrijven in Dedemsvaart...