De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
dinsdag, 31 oktober 2017 12:13

Music Production workshops in jongerencentrum ChillOut!

Vanaf maandag 6 november vinden er vier weken lang Music Production workshops plaats in jongerencentrum ChillOut! in Dedemsvaart. Tijdens deze workshops leer je de fijne kneepjes van het vak van niemand minder dan Lunatic. De workshops zijn een vervolg op de DJ workshops die met succes werden aangeboden in het voorjaar in het jongerencentrum. 

Tijdens de workshops wordt de basis gelegd voor het produceren van je eigen tracks. Er wordt onder andere gewerkt aan het werken met samples, uitleg van het arrangement, het werken met synths en plugins en bewerken van vocals en samples. Maar ook de beginselen van het afmixen van een track, maken van kicks en nog veel meer. Deze workshop wordt verzorgd door niemand minder dan de bekende Patrick de Rooij alias Lunatic. Zie ook www.facebook.com/lunatic.bkjn  Deelname is gratis, maar er wordt wel van je verwacht dat je alle vier de avonden (6, 13 en 20 nov. & 4 dec.) aanwezig bent. Opgave en meer info bij jongerenwerker Ruben via De Stuw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33703749.