Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
woensdag, 19 juli 2017 17:20

Marktstraat opgefleurd!

Afgelopen week is de Marktstraat in Dedemsvaart aangekleed met een aantal bloembakken. De leden van de Rabobank hebben dit mogelijk gemaakt door in 2016 tijdens de Rabobank Coöperatie Weken voor dit bloemenproject te stemmen. De Rabobank Coöperatie Weken van Rabobank Vaart en Vechtstreek zijn in het leven geroepen om maatschappelijke projecten financieel te ondersteunen én verder te versterken. Wij zijn er blijf mee: het ziet er weer wat gezelliger en aantrekkelijker uit in de Markstraat! Achter de schermen wordt door centrummanagement en DCM hard gewerkt aan nieuwe mogelijkheden in de Marktstraat. (foto: Gert Vogelzang)

Laatst aangepast op woensdag, 19 juli 2017 17:24