Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
woensdag, 21 juni 2017 13:38

Vrijmarkt aan de Hoofdvaart

Aanstaande zaterdag 24 juni organiseert buurtvereniging Hoofdvaart-West weer de jaarlijkse rommel / vrijmarkt. Deze markt waarbij voor een ieder de mogelijkheid bestaat om van de overtollige spulletjes af te komen is al jaren een succes. Locatie is wederom de Hoofdvaart tussen Steenbergerwijk en Ommerkanaal. Tussen 8:00 en 13:00 uur is men welkom om goede zaken te doen. Voor zowel de buurtbewoners als ook voor handelaren zijn er voldoende gratis plekken beschikbaar. Maar een ieder wie een interessante hobby heeft of een muziekinstrument bespeelt is van harte welkom om dit aan het publiek te tonen. Voor een lekker kopje koffie kan men terecht in de tent namens de organisatie. Opgave voor de markt kan nog via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0523-613840.