Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
vrijdag, 16 juni 2017 15:23

Pop- en muziekschool Vechtdal zoekt jouw talent!

Vorig jaar heeft The Fellowship of Acoustics in Dedemsvaart pop- en muziekschool Vechtdal geopend. Ondertussen heeft de school al meer dan 100 leerlingen! Bij de popschool wordt door de docenten gewerkt aan het persoonlijk talent van de leerling. Zij gaan aan de slag met dat wat het best bij de leerling past met de muziek die hij of zij leuk vindt. Veel of weinig ervaring maakt niet uit, muziek maken is voor iedereen! Dit wil de muziekschool graag laten zien op de open dag, zaterdag 15 juli van 13:00 tot 16:00 uur. Leerlingen die zich tijdens de maanden juni en juli aanmelden voor een gratis proefles, maken kans op een MAAND GRATIS muzieklessen.

Pop- en muziekschool Vechtdal vindt dat iedereen muziek moet kunnen maken. Daarom werd de stichting Cultuurwens opgericht. Stichting Cultuurwens biedt subsidies voor muzieklessen. De stichting is gericht op lage- tot middel-lage inkomens en in het leven geroepen om muziekparticipatie te stimuleren.

De pop- en muziekschool is gevestigd aan de Moerheimstraat 144 in Dedemsvaart. Telefoon: 0523-232205. Zie ook:www.muziekschoolvechtdal.nl