Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
maandag, 12 juni 2017 10:08

Expositie 'Friends-Art' in de Gashouder

Schilderscollectief "friends-art" exposeert in de Gashouder van 1 juli t/m eind september 2017. Het schilderscollectief werd in 1998 opgericht door Cor Oudshoorn, Fred van Dijk en Piel van Walsem. Vele uren brachten zij door in het atelier in Dedemsvaart en er werden veel schilderijen geproduceerd. De kunst van het drietal bleef niet onopgemerkt. Menigmaal werd er geëxposeerd. Gezamenlijk, maar ook afzonderlijk. Binnenkort treedt "friends-art" weer als collectief naar buiten.

Zangeres Cindy Oudshoorn (bekend van o.a. Kayak & Symfo Classics) opent zaterdag 1 juli om 14.30 uur de expositie. Bij het vocale gedeelte wordt zij op piano begeleid door Fred van Dijk. Na de opening is de expositie geopend op dinsdag-, woensdag-, donderdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Zie ook www.friends-art.nl