Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
maandag, 05 juni 2017 12:36

Geen promotie voor SCD '83

SCD’83 is er niet in geslaagd om met twee doelpunten verschil van Groen Geel te winnen op sportpark Corpus den Hoorn in Groningen. Na het verlies van 1 – 2 op eigen veld, leed SCD '83 opnieuw een nederlaag. Onder de uitstekende leiding van scheidsrechter Robert Jager werd met 3 – 2 verloren en speelt SCD’83 ook het komende seizoen weer in de 3e klasse en blijft Groen Geel 2e klasser. De Dedemsvaartse goals werden gescoord door de naar Hoogeveen (1e klasse zondag) vertrekkende Nick Dekker. Trainer Marcel Smid gaat volgend seizoen aan de slag bij 2e klasser De Weide (Hoogeveen). Het roer bij SCD '83 wordt overgenomen door Richard Tempelman en Nexhat Berisa wordt zijn assistent.