Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
vrijdag, 02 juni 2017 12:19

Vrouwenteam gem. Hardenberg verslaat Nederlands Militair Vrouwenteam

Onder een heerlijk zonnetje speelde het vrouwenteam van de gemeente Hardenberg donderdag 1 juni tegen het Nederlands Militair Vrouwenteam. Het was de tweede keer dat het Regioteam van de coaches Henk Klokkers en Dennis Olthof in actie kwam. Het team debuteerde vorig jaar bij SVV '56 tegen het Nederlands Politie Elftal. Die wedstrijd werd met 1-3 verloren. Dit jaar was SCD '83 gastheer. Op sportpark de Boekweit was het Regioteam de bovenliggende partij. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 2-0 door doelpunten van de Dedemsvaartse Cheyenne van den Goorbergh (FC Twente) en Kirsten Veerman (HHC Hardenberg). De wedstrijd werd geleid door scheidsrechter Nadia Stefanova.

Het militair vrouwenteam speelde de wedstrijd in de voorbereiding naar een vierlandentoernooi in Duitsland dat van 4 tot en met 9 juni wordt gespeeld.