Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 29 mei 2017 11:27

Dedemsvaart Natuurlijk nog leuker

Ook de vierde editie van Dedemsvaart Natuurlijk betekent een leuke, gezonde en ontspannende dag met, veel activiteiten en recreatiemogelijkheden voor alle leeftijden, lekker eten en genieten van een woest aantrekkelijk muzikaal programma op vier verschillende podia. Met meer dan vijf en twintig acts belooft de vierde editie van het Dedemsvaartse festival weer een enorm feest te worden voor muziekliefhebbers. Of het nou pop, funky, rock, dance, blues, of hardcore is: voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. voor iedere fan van goede muziek biedt Dedemsvaart Natuurlijk veel moois. De line-up is een mix van gerenommeerde namen, upcoming acts en lokaal talent. Het programma voor 2017 ontvangt vele enthousiaste reacties. Alle informatie over het festival is te vinden op www.dedemsvaartnatuurlijk.nl en/of op de Facebookpagina van Dedemsvaart Natuurlijk, waarop het dagprogramma is te vinden. ‘Het is teveel om op te noemen, op de website staat alle informatie: welke bands en welke demonstraties je waar kunt vinden, videomateriaal en bovendien een plattegrond van het festivalterrein bij de Kotermeerstal’, aldus een enthousiaste Arsanio Wiet. Bezoekers uit de omgeving wordt gevraagd om per voet of per fiets naar het festival te komen.