Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
maandag, 29 mei 2017 10:44

SCD ’83 moet nog aan de bak & unieke promotie voor SV Dedemsvaart

Door het verlies zaterdag thuis op het sportpark “de Boekweit in het eerste duel van de laatste ronde voor promotie naar de 2e klasse heeft SCD’83 een bittere pil te slikken gekregen door het bezoekende Groen Geel. Het zal volgende week tot het uiterste moeten strijden om de promotie alsnog te bewerkstelligen. Rust en eindstand 1 – 2. De Dedemsvaartse goal werd gescoord door Nick Dekker (zie foto). De wedstrijd in Grongen begint om 15.15 uur.

SV Dedemsvaart is al naar de 2e klasse van het zondagvoetbal gepromoveerd nadat de tegenstander in de tweede ronde van de nacompetitie Velocitas 1897 zich heeft terug getrokken. De Groningers spelen volgend seizoen de wedstrijden op zaterdag..Voor SV Dedemsvaart is het de eerste keer in het bijna 88 jarig bestaan dat op 2e klasse niveau gevoetbald gaat worden.