Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
zaterdag, 20 mei 2017 12:01

Vitaal afvallen kan met enneagram

Het nieuwste boek van Willem Jan van de Wetering heet 'Vitaal afvallen met het Enneagram' en het wordt op vrijdagavond 27 mei ten doop gehouden in Lokaal 12 in Dedemsvaart. Aanvang 20.00 uur.
Willem Jan bestudeerde jaren lang waarom mensen het zo lastig vinden om af te vallen. Hij ontdekte dat diëten zelden op lange termijn werken, dat discipline heel moeilijk op te brengen en vooral vol te houden is en lifestyle veranderen voor veel mensen een brug te ver is. De oplossing bleek te liggen in een persoonlijke aanpak gebaseerd op het karakter. Als Enneagramautoriteit werkt hij al 25 jaar met het Enneagram. Dit model kent negen karaktertypen. Als je uitgaat van je karakter vanuit het Enneagram ontdek je al snel je eigen valkuilen, Illusies, blokkades en negatieve overtuigingen. Als je die weet snap je ook waarom je niet af kunt vallen. Het boek zet aan tot zelfkennis en het omzetten van je beperkingen in kansen. Daardoor blijkt dat afvallen opeens wel gaat. Marianne Meijer is voedingsdeskundige en samen werkten ze een advies per Enneagramtype uit voor je vitaliteit. Je krijgt dus ook een lijst van aanbevelingen in voeding en beweging. Willem Jan en Marianne geven een introductieworkshop waarna je zelf aan de slag kunt.