Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 19 mei 2017 13:58

LAN PARTY IN DE BARON

Vrijdag 26 mei is het dan zover! De eerste echte Lan-party in de Baron! Het belooft een groot spektakel te worden met diverse spellen zoals League of Legends, FIFA en nog veel meer!  Het evenement  is van 13:00 tot s ’avonds 0:00 in de grote zaal van De Baron, Julianastraat 55. De zaal gaat om 12:00 uur open. Wil jij je opgeven voor de LAN-party? Geef dan aan of je alleen komt, of met vrienden. Er wordt dan rekening gehouden met de indeling van de ruimte. Er is aansluiting voor internet en stroom bij De Baron. Graag ook doorgeven welke spellen je voorkeur hebben om te spelen. Bij genoeg animo wordt er ook een competitie geregeld voor bijvoorbeeld League of Legends op pc. Opgeven is gratis! Zorg dat je computer up-to-date is. Opgeven kan bij Ruben Drost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je terecht bij Nick Doornekamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De Lan-party wordt in samenwerking met Fixitall Dedemsvaart georganiseerd!