Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
zondag, 14 mei 2017 09:43

156 jeugdleden lopen ruim 3200 euro bijeen

De jeugdcommissie van JVC Dedemsvaart – de gezamenlijke jeugdafdeling van SV Dedemsvaart en SCD '83 – heeft met succes de jaarlijkse sponsorloop vervangen door een “obstacle run”. De sponsorloop met hindernissen bracht ruim 3.200 euro op. Een mooie start om de benodigde 10.000 euro voor een pannaveldje van 6x12 meter bijeen te krijgen. 'Er deden 156 kinderen mee en dat is ruim meer dan het aantal deelnemers aan de “gewone” sponsorloop in vorige jaren', vertelt Roland Knol. Hij vervolgt: 'De JVC Obstacle Run met mooie hindernissen was een mooie uitdaging voor de kinderen èn de kinderen waren super enthousiast. Volgend jaar gaan wij dit evenement zeker nog een keer organiseren'. De loop werd georganiseerd in samenwerking met John Mol van de Power Jungle Dedemsvaart.

Laatst aangepast op zondag, 14 mei 2017 10:05