De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
zaterdag, 13 mei 2017 12:25

Een avond met auteur Guus Kuijer in Lokaal12

Guus Kuijer is vooral bekend door zijn verhalen over de eigenzinnige Madelief en Polleke en door de doldwaze avonturen van Tin Toeval. Zijn boeken zijn bij veel kinderen bekend en werden vaak bekroond. Zo kreeg hij vier keer een Gouden Griffel en vijf keer een Zilveren. In 2005 werd hij bekroond met de Gouden Uil Jeugdliteratuur voor Het boek van alle dingen. In 2012 won hij als eerste Nederlander de Astrid Lundgren Memorial Award, een belangrijke internationale prijs voor kinderboekschrijvers. Woensdag 31 mei komt hij naar Lokaal12 om te praten over zijn nieuwe en onlangs verschenen boek De bijbel voor ongelovigen, deel 6. Het belooft een bijzondere avond te worden voor zowel ongelovigen alsook gelovigen.

Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij Multimedia The Readshop, Julianastraat 12. Telefoon: 0523-612297 / email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op zaterdag, 13 mei 2017 15:05