Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 12 mei 2017 13:37

Heropening OBS de Eiber

Basisschool De Eiber in Dedemsvaart heeft het afgelopen half jaar een hele metamorfose ondergaan. Het gehele gebouw is gerenoveerd en voldoet weer volledig aan de eisen die horen bij het onderwijs in de 21e eeuw. Woensdagochtend 10 mei jl. werd de school feestelijk heropend. Burgemeester Peter Snijders was speciale gast. 

De dagen na de heropening werd er verder gewerkt en donderdagavond 18 mei kunnen de resultaten bekeken worden van 17.00 uur tot 19.00 uur. Deze avond is vooral ook bedoeld voor andere belangstellenden, zoals opa’s, oma’s, buurtbewoners, oud-leerlingen en hun ouders. Zij kunnen dan de nieuwe school bewonderen. Er zijn die avond ook heerlijke hapjes en andere etenswaren te koop, dus u kunt de school rustig met een lege maag bezoeken.