Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
woensdag, 10 mei 2017 19:03

Drop That Beat in ChillOut!

De afgelopen weken hebben een aantal jongeren hard gewerkt tijdens de DJ workshops in jongerencentrum ChillOut! Deze werden georganiseerd door het jongerenwerk van De Stuw in samenwerking met Cultuurkoepel Vechtdal. Niemand minder dan de bekende DJ Lunatic verzorgde de workshops. Tijdens de workshops leerden de jongeren de fijne kneepjes van het vak en werden ze klaar gestoomd voor hun eerste optredens. Vrijdag 12 mei zullen alle deelnemers hun kunsten vertonen tijdens het nieuwe concept Drop That Beat in jongerencentrum ChillOut! en krijgen ze tevens hun certificaat uitgereikt. Drop That Beat is een gezellige knotsgekke avond, met diverse muziekstijlen en natuurlijk de beste en tofste DJ's uit Dedemsvaart! Deze eerste editie bestaat de line up uit niemand minder dan Lunatic, DJ MGEE, DJ Dyzzle, DJ Jordy, RawFreaqz, Different Aspects & The Exodus en DJ LSA. Ervaar het zelf en kom gezellig langs en SUPPORT YOUR LOCALS! Aanvang 19:30 tot 23:00. Entree is gratis!