Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
dinsdag, 04 april 2017 11:27

Biebquiz Dedemsvaart vrijdag 7 april

Vrijdagavond 7 april organiseert Bibliotheek Dedemsvaart een gezellige Biebquiz! Tijdens deze quiz wordt, onder het genot van een hapje en een drankje, uw algemene kennis getest. U kunt zich individueel opgeven of als groep van 4 tot 6 personen. Behoort u straks tot de slimste groep van Dedemsvaart? De Biebquiz start om 20.00 en duurt tot ongeveer 22.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Deelnamekosten bedragen € 2,50 per persoon. Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0523-270271. U mag natuurlijk ook altijd even binnenlopen bij de bibliotheek in Dedemsvaart.

Laatst aangepast op dinsdag, 04 april 2017 19:38