Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 24 maart 2017 12:33

Spelprogramma ‘Mooiste vis’ in bibliotheek

Woensdagmiddag 5 april kunnen kinderen vanaf 4 jaar terecht in Bibliotheek Dedemsvaart voor een programma rond ‘De mooiste vis van de zee’. Het begint om 13.30 uur en het duurt tot 15.00 uur. Het programma is in handen van studenten SAW van het Alfacollege. Zij gaan o.a. voorlezen, knutselen en spelletjes doen samen met de kinderen. ‘De mooiste vis van de zee’ is een visje met mooie glinsterschubbetjes. Het eerste prentenboek verscheen 25 jaar geleden, al 25 jaar lang hebben kinderen dus kennis gemaakt met dit boekenvriendje. De verschillende prentenboeken over ‘De mooiste vis’ hebben allemaal als thema “ Samen delen, samen spelen” en dat past mooi bij een kinderprogramma in de bibliotheek. Aanmelden kan via:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op maandag, 27 maart 2017 19:27