Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
dinsdag, 14 maart 2017 17:31

7de Avereester zwemkampioenschappen!

Op zaterdag 25 maart 2017 worden voor de 7e keer de Avereester zwemkampioenschappen gehouden. Deze zwemwedstrijd voor kinderen uit groep 3 t/m 8 van de scholen in Dedemvaart, Balkbrug en Oud-Avereest wordt georganiseerd door zwemclub Dedemsvaart A.C.

Dit zwemkampioenschap is voor iedereen die zwemmen leuk lijkt en eens mee wil doen aan een zwemwedstrijd. De deelnemers kunnen vrijblijvend mee doen aan speciale trainingen voor het zwemkampioenschap op 11 en 18 maart. Tijdens deze trainingen worden ze in kleine groepjes een beetje op weg geholpen met de technieken van starten, zwemmen en finishen. Ook worden de deelnemers tijdens de wedstrijd begeleid door zwemmers van de zwemclub. Dat houdt in dat de deelnemers tijdens de wedstrijd geholpen worden door de zwemmers van de zwemclub. Zij zullen het een en ander uitleggen en ervoor zorgen dat de kinderen weten wanneer ze aan de beurt zijn.

De kinderen die willen deelnemen aan de Avereester zwemkampioenschappen kunnen zich opgeven via www.hardenbergkids.nl.

Mocht u naar aanleiding van de uitnodiging meer willen weten dan kunt e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eens op www.dedemsvaartac.nl/zwemkampioenschap

Laatst aangepast op dinsdag, 14 maart 2017 17:44