Tuinen Mien Ruys.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
zondag, 12 maart 2017 20:01

De punten bleven dit weekend 'an de Voart'

SCD’83 pakte op thuishaven de Boekweit voor de tweede keer op een rij de 3 punten. Op een zonovergoten sportpark werd met 2-0 gewonnen van het stugge Fit Boys uit Beilen. De wedstrijd werd prima geleid door scheidsrechter Klein Ganseij uit Nijverdal. De doelpunten vielen in de eindfase en kwamen van de voet van Jordi Hulleman en Tim Dekker.

Ook SV Dedemsvaart won op de Boekweit. Na een 3-1 ruststand, werd het uiteindelijk 4-2 voor de oranjeblauwe formatie. In de eerste helft scoorden Noah Schuurman, Mark de Boer en Reamon Knol. In de 2e helft kwam Steenwijker Boys eerst nog terug tot 3-2, maar praktisch in dezelfde minuut stelde aanvoerder Knol orde op zaken door de 4-2 te scoren. Er werden daarna nog vele kansen gecreëerd, maar het net werd niet meer gevonden. 

Laatst aangepast op zondag, 12 maart 2017 20:06