Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
vrijdag, 10 maart 2017 22:28

Merel en Chantal dragen kroontjes over aan Sabine en Merle

In een goedgevulde theaterzaal van MFC de Baron werd zaterdagavond het Rozentrio 2017 bekend gemaakt en werd het mini trio gekozen. Om ongeveer 20.00 uur werden Sabine Poortman (28), Linda Buit-Hilbrands (25) & Carolien Postma (29) de zaal binnen geroepen. Sabine kreeg de sjerp en het kroontje van haar voorgangster Merel en de Hofdames kregen de sjerp omgehangen door hun voorgangsters Sharon en Amber. Voor het mini trio hadden zich vier trio's opgegeven. Na een vermakelijke “strijd” - vakkundig becommentariëerd door Niek Wouda - werden Merle Prinsen, Lise Smit en Lisayra Bansradj gekozen. Merle wordt dit jaar de mini Rozenkoningin. Lisayra en Lise worden haar Hofdames.