Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
woensdag, 08 maart 2017 10:07

Una Voartse Voce Paticolare

Iedere twee jaar organiseert VAKK de zangwedstrijd Una Voartse Voce Paticolare. Dit festijn vond voor het eerst plaats in 2011. Kanddidaten die de titel willen winnen, kiezen een lied uit musical of operette en brengen dat ten gehore. In passende kleding, voor publiek en een deskundige jury. Ook het publiek heeft een stem. Winnaars van vorige edities zijn Jeanine Willems, Mariska Schagen, Harry Bijker en Ferdinand Coppens. Dit jaar is de voorronde op 11 maart. De finale/feestavond is op 25 maart in de Gashouder. Kaarten à € 7,50zijn verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te koop vanaf 14 maart bij Primera Meesters. 

Laatst aangepast op woensdag, 08 maart 2017 10:12