Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Tuinen Mien Ruys.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
donderdag, 02 maart 2017 15:44

Power Jungle organiseert voor de 2e keer de uitdagende Obstacle Warrior Run

The countdown has begun! Over ruim vier maanden weten we wie Dedemsvaart’s Obstacle Warrior van dit jaar wordt. Op 24 juni 2017 strijden jong en oud, beginner en gevorderde met kans op die felbegeerde titel. Vanaf twaalf uur ’s middags organiseert outdoor sportfaciliteit Power Jungle voor de tweede keer op rij een uitdagende Obstacle Warrior Run op eigen terrein en omstreken. Over een parcours van vijf kilometer zetten oprichter John Mol en zijn team maar liefst 34 spannende, uitdagende obstakels uit. En de inschrijvingen stromen al binnen. De Power Jungle - dat zich vorig jaar vestigde bij de oude, verlaten waterzuiverings torens naast het gemeentepark - biedt Dedemsvaart een nieuwe, unieke manier van sporten aan. Mensen zoeken nieuwe uitdagingen. Met de Power Jungle heeft John Mol voor elk wat wils. Een alles biedende indoor fitness ruimte én een outdoor jungle van maar liefst 25.000 vierkante meter. Je kunt er hardlopen en onderweg vind je boomstammen, tractorbanden en andere attributen om van jouw work-out een unieke ervaring te maken. Het terrein is op 24 juni vanaf half elf geopend en vanaf twaalf uur starten de twee Warrior startvakken. Startvak Gladiator bijt om klokslag twaalf uur het spits af. En om half één laten de Bravehearts zien, uit welk hout ze gesneden zijn. De besten van deze twee warriors startvakken strijden uiteindelijk vanaf kwart over twee in de finale voor de titel Obstacle Warrior 2017. Om één uur start nog de jeugdklasse. Na de Warrior Finale om kwart over twee is er om drie uur nog de Ouder & Kind klasse, Hierin gaan ouders en kinderen hand in hand over een parcours van tweeënhalve kilometer. De dag wordt afgesloten met een spetterende afterparty.

Wilt u meer weten over de Obstacle Warrior Run of de Power Jungle, kijk dan op www.powerjungle.nl of www.obstaclewarrior.nl