Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
woensdag, 01 maart 2017 13:35

Berisa nieuwe trainer SCD '83 2

Met ingang van voetbalseizoen 2017/2018 wordt Nexhat Berisa de nieuwe trainer van het tweede elftal van SCD ’83. De functie komt vrij, vanwege het vertrek van de huidige trainer Richard Tempelman, die na de zomer start als hoofdtrainer van de eerste selectie van SCD’83. Berisa is een bekend gezicht binnen de vereniging. Hij heeft jaren in het eerste elftal van de zaterdagse voetbalvereniging uit Dedemsvaart gespeeld. Na een uitstap naar het Hoogeveense HZVV is hij terug gekomen als assistent trainer van het eerste elftal van SCD ’83, dat toen speelde onder leiding van Jan Peter Jonkman. Inmiddels is Berisa actief bij JVC Dedemsvaart, de gezamenlijke jeugdafdeling van SCD ’83 en SV Dedemsvaart. Daar werkt hij als trainer van JO19-1 (A1). Het bestuur van SCD ’83 geeft te kennen dat de samenwerking tussen SCD ’83 en Berisa goed past binnen het beleid van het opleiden van trainers binnen de vereniging. Beide partijen kijken vol vertrouwen uit naar een prettige samenwerking.