Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
maandag, 20 februari 2017 16:08

Verlies voor SCD '83; SVD pakt volle winst

Er werd afgelopen weekend weer gevoetbald door de Dedemsvaartse voetbalclubs. SCD '83 ging zaterdag op bezoek bij SC Lutten. Op sportpark de Kei zag het er lang naar uit dat SCD '83 de volle winst zou pakken. Vlak na rust kwamen de Dedemsvaarters op voorsprong door een goal van Nick Hofman. Halverwege de tweede helft kwam Lutten langszij door een doelpunt van Frank Altena en in de extra tijd werd het daarna nog 2-1 voor de thuisploeg door een goal van Glenn Kuipers.

SV Dedemsvaart ontving zondag Zuidwolde op de Boekweit. De thuisploeg begon sterk aan het duel, maar kwam niet tot scoren. Vlak voor het rustsignaal kwamen de gasten op voorsprong, 0-1. In de 2e helft ging Dedemsvaart gedreven op zoek naar de gelijkmaker. In de 60e minuut knikte Kevin Roozendal op fraaie wijze de 1-1 binnen. Een kleine tien minuten later bracht Reamon Knol zijn ploeg vanaf de stip voor voorsprong, 2-1. Tien minuten voor tijd scoorde Knol ook de 3-1 en in de slotminuut werd het 4-1 door Noah Schuurman. In de extra tijd scoorde Zuidwolde nog de 4-2.