Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
vrijdag, 17 februari 2017 19:07

Benefiet voor de stichting Mavuvu

SCD '83 organiseert vrijdag 3 maart op de Boekweit een benefiet voor de stichting Mavuvu. De voetbalclub wil met die benefietavond steun geven aan het actieve JVC Dedemsvaart lid Sharlon Welleweerd. Zij is de oprichtster en de voorzitter van genoemde stichting. Onder leiding van scheidsrechter Erik ter Brake begint om 19.45 uur een wedstrijd tussen SCD '83 35+ en het vrouwen 1 team van JVC Dedemsvaart. De avond wordt muzikaal omlijst door Jhonny and the rockers en een dweilorkest + twirl van Jubal. 

De stichting Mavuvu zet zich in voor een behandelcentrum voor verslaafde jongeren tussen 12 en 18 jaar. Het nieuw te bouwen centrum in Mzuzu/Malawi zal ruimte bieden aan maximaal tien jongeren. Die jongeren krijgen drie maanden de tijd om af te kicken en krijgen daarnaast een specifieke behandeling waarin zij leren omgaan met de maatschappelijke problemen. Ook krijgen zij een gerichte schoolopleiding. Voor meer info zie www.mavuvu.nl

Laatst aangepast op zaterdag, 18 februari 2017 11:02