Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
vrijdag, 17 februari 2017 10:22

Voor de 22e keer: carnaval voor mensen met een beperking

CV de Venekloeten bestaat al 42 jaar. Al vanaf het eerste jaar brengt de vereniging met succes een gevarieerd en feestelijk programma voor jong en oud. In 1996 werd op initiatief van de toenmalige Prins Kerwien I (van Dijk) en zijn Adjudant Freddy van Dijk in Vitus voor de eerste keer het carnaval voor mensen met een beperking georganiseerd. Dat bleek een schot in de roos en de unieke activiteit kreeg zelfs landelijke media aandacht. Maandag 27 februari wordt het feestje voor de 22e keer georganiseerd, Nu in MFC De Baron, de Hofresidentie van de Dedemsvaartse carnavalsvereniging. 'Op dit moment zijn er al bijna honderd aanmeldingen', zegt initiatiefnemer Kerwien niet zonder trots. De aanvang is 19.00 uur.

Wilt u meer weten over het carnavalsprogramma (van 24 t/m 28 februari) van de Venekloeten? Kijk dan eens op www.venekloeten.nl of bezoek de facebookpagina van de Venekloeten.

Laatst aangepast op vrijdag, 17 februari 2017 10:30