Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, Markt
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
donderdag, 26 januari 2017 13:26

Nasrdin Dchar in de Gashouder

Zaterdag 4 februari speelt niemand minder dan topacteur Nasrdin Dchar een try-out van zijn nieuwste solovoorstelling DAD in de Gashouder. Over voor het eerst vader worden en wat dat met je doet. Hoe bereid je je voor op zo'n nieuw leven. In deze tijd. DAD gaat over vaderschap, maar ook over generaties, toen en nu en straks. Over (cultuur)verschillen en overeenkomsten. Over leven en dood. Maar vooral over liefde. Boeiend en herkenbaar. Nasrdin Dchar won als eerste Nederlands-Marokkaanse acteur een Gouden Kalf. De bedank toespraak die hij daarbij hield over passie, dromen en liefde werd direct een hit op social media en maakte veel emoties los. Nasrdin is een bevlogen en veelzijdig acteur, die onder meer rollen speelde in de TV-series Moordvrouw, De meiden van de Herengracht en 't Schaep in Mokum. Hij speelde ook in de films Tirza, Rabat, Wolf en Süskind. Na zijn TV- en filmwerk staat hij het gehele seizoen op het toneel. Zijn solovoorstelling Oumi kreeg overal lovende kritieken van zowel pers als publek. De voorstelling in de Gashouder begint om 20.15 uur. (foto: Janey van Ierland)

Informatie en kaartverkoop www.gashouderdedemsvaart.nl

Laatst aangepast op donderdag, 26 januari 2017 13:41