Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
woensdag, 25 januari 2017 11:26

Samen online: de digitale wereld is voor iedereen

De Stuw, het Alfa-college en wethouder René de Vent van de gemeente Hardenberg hebben maandag 23 januari het project Samen online gelanceerd. Dit project helpt onder meer mensen met een kleine beurs, ouderen en mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt om digitaal mee te doen. “Van het kopen van een treinkaartje en een formulier digitaal invullen tot contacten onderhouden met familieleden; alles kan tegenwoordig online. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, bijvoorbeeld omdat mensen geen computer hebben. Het project Samen online helpt deze mensen, waardoor hun zelfredzaamheid wordt verhoogd en netwerk vergroot”, vertelt Arthur Bouwmeester, directeur van De Stuw. 

Meer op de Facebookpagina van inDedemsvaart