Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
dinsdag, 24 januari 2017 09:52

Knutselen met oude boeken & taxatie oude boeken

Aanstaande zaterdag, 28 januari worden er een aantal activiteiten georganiseerd in de bibliotheek van Dedemsvaart. Zo kan er van 10.30 tot 12.30 uur een creatieve workshop worden gevolgd: “Knutselen met oude boeken” en is er een taxateur aanwezig die uw oude boeken op waarde kan taxeren. Heeft u bijzondere exemplaren in de boekenkast staan? Neem ze mee en wie weet komt u tot bijzondere ontdekkingen! De kosten voor de creatieve workshop bedragen € 5,- voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen. Voor opgave kunt u een email sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even bellen met 0523- 270271. In het kader van het thema: “De tijd vliegt” organiseert de bibliotheek diverse activiteiten gedurende het hele jaar, waarbij de activiteiten in chronologische volgorde worden georganiseerd, van oud naar nieuw. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhardenberg.nl of op onze facebookpagina.