Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 23 januari 2017 09:49

Afscheidsconcert Coolhand Luke in de Gashouder

Coolhand Luke bestaat binnenkort niet meer. Voor de laatste keer – vrijdag 27 januari – staat het vijftal op het podium. In een uiitverkochte Gashouder. Niet alleen met zangeres Willemien Ahuis, maar ook met haar voorganger zanger Erik Kooiker. De band heeft speciaal het Gashouder Podium uitgekozen om daar hun afscheidsconcert te spelen. De kaarten waren in no time uitverkocht. Naast het allerlaaatste optreden van Coolhand Luke, speelt de Sallandse band Tricklebolt hun stevige rockmuziek die je terugvoert naar de tijden van Led Zeppelin, Uriah Heep, The Who en Black Sabbath en de roemruchte jaren 70.

Laatst aangepast op maandag, 23 januari 2017 10:12