De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
maandag, 23 januari 2017 09:49

Afscheidsconcert Coolhand Luke in de Gashouder

Coolhand Luke bestaat binnenkort niet meer. Voor de laatste keer – vrijdag 27 januari – staat het vijftal op het podium. In een uiitverkochte Gashouder. Niet alleen met zangeres Willemien Ahuis, maar ook met haar voorganger zanger Erik Kooiker. De band heeft speciaal het Gashouder Podium uitgekozen om daar hun afscheidsconcert te spelen. De kaarten waren in no time uitverkocht. Naast het allerlaaatste optreden van Coolhand Luke, speelt de Sallandse band Tricklebolt hun stevige rockmuziek die je terugvoert naar de tijden van Led Zeppelin, Uriah Heep, The Who en Black Sabbath en de roemruchte jaren 70.

Laatst aangepast op maandag, 23 januari 2017 10:12