Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
zaterdag, 21 januari 2017 18:03

Dansmariekes in de prijzen bij Tolhekker Dansgarde Toernooi

Zaterdag 21 januari werd het 4e Tolhekker Dansgarde Toernooi georganiseerd in dorpshuis de Bouwakker in Hattemerbroek. Het toernooi werd geopend door prinses Ellen I van carnavalsvereniging De Tolhekkers uit Wezep/Hattemerbroek.Voor de wedstrijd tussen de dansgardes van diverse carnavalsverenigingen was veel belangstelling. Voor de pauze werden er gardedansen uitgevoerd en na de pauze was het tijd voor de showdansen. In totaal waren er maar liefst 32 dansacts. De jongste groep Venekloetenwiefkes behaalde een tweede plaats voor de gardedans en een 2e plaats voor de showdans. Voor de oudste groep was er een tweede plaats (gardedans) en een vijfde plaats (showdans). Zaterdagavond 11 februari zijn de Dansmariekes van de Venekloeten te bewonderen tijdens het Prinsenbal ter ere van Prins Han I en Jeugdprins Stijn I in Hofresidentie de Baron.

Meer foto's van het Dansgarde Toernooi zijn te vinden op de facebookpagina van inDedemsvaart.