Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
woensdag, 18 januari 2017 13:19

Afscheidsreceptie De Ark

Per 1 februari wordt, na een voor allebei lange loopbaan van meer dan 40 jaar in het onderwijs, op c.b.s. De Ark afscheid genomen van Jan Willem van Ringelestijn (directeur) en groepsleerkracht Johan Dul. Vrijdag 27 januari wordt er, na een feestelijke dag met alle kinderen, van 16.00 uur tot 17.30 uur een receptie in de school georganiseerd. Dan kan hen de hand worden geschud en kan tevens kennis worden gemaakt met Hans Gort, die het roer op De Ark gaat overnemen. Belangstellenden zoals ouders, oud-leerlingen, oud-collega's, etc. zijn van harte uitgenodigd. Adres? Adelaarweg 15-17 in Dedemsvaart. 

Laatst aangepast op woensdag, 18 januari 2017 16:12