Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
donderdag, 12 januari 2017 19:54

‘Voorlezen is elke dag een feest’

Dit jaar zijn de voorleesdagen en voorleesfeesten van 25 januari t/m 4 februari. Voorlezen geeft mooie en gezellige momenten met aandacht voor elkaar. Kinderen horen nieuwe woorden en uitdrukkingen, ontwikkelen hun fantasie en leren over de wereld om hen heen, die steeds een beetje groter wordt. Een kwartier (voor-)lezen per dag kan voor een kind al 1.000 nieuwe woorden per jaar opleveren! De landelijke Voorleesdagen zijn bedoeld om het voorlezen te stimuleren in kinderopvang, op basisscholen en vooral ook thuis. En voor die kinderboeken kunnen ouders, opvoeders met de kinderen terecht in de bibliotheek. Extra voorleesactiviteiten, waarin bibliotheek en kinderopvang samenwerken, zijn er in Hardenberg-Heemse op woensdag 25 januari van 10.00 tot 11.00 uur in het wijkgebouw Norden-Hazenbos en in Dedemsvaart bij de Pretstek op vrijdag 3 februari van 13.30 tot 15.00 uur. Ouders zijn welkom met hun kinderen t/m 4 jaar. Meer weten? Zie www.bibliotheekhardenberg.nl

Laatst aangepast op donderdag, 12 januari 2017 23:46