Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, Markt
Kalkovens & Gashouder.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 09 januari 2017 16:23

Culturele ontdekcursussen voor kinderen

Het nieuwe winteraanbod van Cultuurkoepel Vechtdal staat weer online. Tot en met 22 januari kunnen alle kinderen van 1 t/m 12 jaar uit de hele gemeente Hardenberg zich weer aanmelden voor korte culturele kennismakingscursussen. In samenwerking met meer dan vijfentwintig (lokale) kunstdocenten biedt de Cultuurkoepel ook in het winterseizoen weer in zestien wijken en dorpen een aantrekkelijk programma aan. Dit seizoen zijn er nieuwe cursussen toegevoegd met een focus op kunst & techniek en digitale media.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.HardenbergKids.nl en kies “cultuur”. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 januari. De cursussen starten in de eerste week van februari. Sommige populaire cursussen zitten al snel vol, wacht dus niet te lang met online aanmelden.

Laatst aangepast op dinsdag, 10 januari 2017 15:41