De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
maandag, 09 januari 2017 11:47

Pluim voor Bert Pluim (SCD '83) en Gezinus Tuin (SV Dedemsvaart)

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van zaterdag 7 januari 2017 maakte SCD '83 voorzitter Henk Kobes de vrijwilliger van het jaar bekend. Anders als andere jaren konden de leden van SCD ’83 dit jaar namen voordragen. Er kwamen veel namen voorbij in het bestuur. Uiteindelijk mocht de voorzitter Bert Pluim voorstellen als vrijwilliger van het jaar 2017. Bert is actief in het clubhuis, in de activiteitencommissie en hij bekommert zich over het vrouwenvoetbal in Dedemsvaart. Zondagmiddag hield SV Dedemsvaart de nieuwjaarsreceptie. Tijdens die receptie maakte voorzitter Alle Pijlman bekend dat het bestuur Gezinus Tuin heeft benoemd tot Lid van Verdienste 2017. Tuin was in de jaren 1990-1995 jeugdleider en vanaf 1999 scheidsrechter van het vrouwenvoetbal. In 2011 ging hij fluiten voor JVC Dedemsvaart en sinds 2002 is hij clubscheidsrechter van SV Dedemsvaart. Bovendien maakt Gezinus Tuin deel uit van de klussenploeg.

Op de websites www.scd83.nl en www.svdedemsvaart.nl kunt u meer lezen over de nieuwjaarsrecepties van de Dedemsvaartse voetbalclubs. 

Laatst aangepast op dinsdag, 10 januari 2017 15:42