Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
vrijdag, 06 januari 2017 10:04

Tribute to Adele in de Gashouder

Zondagmiddag 22 januari wordt de theaterzaal van de Gashouder vanaf 15.00 uur gevuld met de weergaloos mooie muziek van de Engelse zangeres Adele. De uit Zwolle afkomstige zangeres Esther Groenenberg trad met veel succes op voor de Koning en de Koninklijke familie tijdens Koningsdag 2016. Op het Gashouder podium brengt ze, samen met haar vier man sterke band, in een akoestisch concert de muziek van haar grote idool tot leven. Esther is een graag geziene gast in de Gashouder, waar zij eerder al een prachtige tribute tot Carole King en James Taylor verzorgde. Ook wist ze met The Bluebettes de Gashouder op de kop te zetten. Met haar ijzersterke en veelzijdige stem kruipt ze zondag 22 januari in de huid van Adele. Zij gaat, naast alle grote hits, ook andere favoriete nummers van de drie succesalbums van Adele vertolken. 

Informatie en kaartverkoop: www.gashouderdedemsvaart.nl.