Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Dedemsvaart, Markt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
donderdag, 05 januari 2017 11:23

Wie worden de opvolgers van Merel, Amber, Sharon, Chantal, Juliëtte & Kristel?

Voor 2017 is het Dedemsvaria bestuur op zoek naar nieuwe gezichten. Tot 1 februari kunnen dames van 20 jaar en ouder zich per email aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De kandidaten worden verzocht een foto mee te sturen. Van kandidaten wordt verwacht dat zij spontaan, actief en gedurende de gehele feestweek beschikbaar zijn. Ook moeten zij in de aanloop naar de feestweek van 2017 – dit jaar van 31 juli tot en met 6 augustus – beschikbaar zijn voor promotiedoeleinden. Het minitrio wordt gezocht in de leeftijdscategorie 9-11 jaar en moet beschikbaar zijn op 31 juli en op 2 augustus.

Na 1 februari gaat het bestuur zich over de aanmeldingen buigen en wordt er een eerste selectie gemaakt. De uiteindelijke verkiezing vindt plaats voor publiek in De Baron en wel op 10 maart. De avond begint om 19.30 uur en rond de klok van 22.00 uur zullen de nieuwe trio's dan bekend worden gemaakt.

Laatst aangepast op donderdag, 05 januari 2017 11:43