Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
maandag, 02 januari 2017 13:17

Nieuwjaarsreceptie Dedemsvaartse voetbalclubs

Zaterdagmiddag 7 januari houdt SCD '83 de nieuwjaarsreceptie voor sportvrienden en -vriendinnen die de club een warm hart toedragen. De receptie in clubhuis De Basis op sportpark de Boekweit begint om 15.30 uur en duurt tot 17.30 uur.

SV Dedemsvaart heeft haar sportvrienden uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie van zondagmiddag 8 januari 2017. Leden, donateurs, sponsoren e.d. zijn vanaf 14.30 uur hartelijk welkom in het clubhuis van de vereniging op de Boekweit. De nieuwjaarsspeech van voorzitter Alle Pijlman zal omstreeks 15.00 uur worden uitgesproken. De receptie duurt tot 16.30 uur.