Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
zondag, 01 januari 2017 11:43

Harm & Roelof met jubileumprogramma in de Gashouder

Donderdag 12 januari ontvangt de Gashouder het 100% Drentse cabaretduo Harm en Roelof. Zij komen met een nieuw programma. De humoristische heren trekken met hun aanstekelijke humor, leuke liedjes en actuele onderwerpen al 30 jaar volle zalen in de wijde omgeving. Ze zijn ontwapenend, grappig en gezellig. Geen moeilijk gedoe, maar volop herkenbare zaken passeren de revue. Na dertig jaar met veel hoogtepunten, vissen de Drentse heren in hun jubileumjaar de krenten uit de pap en overgieten het met een lekker hedendaags sausje. Dat alles zorgt voor een heerlijk ontspannen avond vol plezier. De aanvang is 20.15 uur. 

Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

Laatst aangepast op zondag, 01 januari 2017 14:28