Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Kalkovens & Gashouder.
zaterdag, 31 december 2016 11:52

SV Dedemsvaart naar halve finale Protos Weering

In het recente verleden wist het zaalvoetbalteam van SV Dedemsvaart meerdere keren de halve finale van het Protos Weering toernooi te bereiken. Doorstoten naar de finale van het zaalvoetbaltoernooi waaraan maar liefst 100 clubs beginnen, was meestal net een stapje te ver. Voor zover bekend lukte dat één keer, te weten in het seizoen 2001-2002. Op 12 januari 2002 speelde SV Dedemsvaart de finale in sporthal Angelslo in Emmen. De spelers mochten zich toen verheugen in een grote supportersschare uit Dedemsvaart. De toenmalige supportersvereniging "Moat van de Voart" had een busreis naar Emmen georganiseerd. Ondanks die steun eindigden de oranjehemden toen op de laatste plaats. Maar het was voor spelers en supporters absoluut een unieke voetbalervaring in een bomvolle sporthal.

Zaterdag 30 december plaatste Dedemsvaart – een mix van routine en jeugd – zich opnieuw voor de halve finale. Die halve finale wordt gespeeld in de Citadel en de tegenstanders zijn Nieuw Buinen, Bergentheim, Rolder Boys en SC Erica. Een bijzonder zware poule en SV Dedemsvaart kan de steun van het thuispubliek dan ook heel goed gebruiken om zich weer eens voor de finale te plaatsen. De wedstrijden beginnen om 18.00 uur. 

Voor het wedstrijdprogramma zie www.protosweering.nl

Foto: Dedemsvaart in Vogelvlucht 

Laatst aangepast op zaterdag, 31 december 2016 12:00