Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Tuinen Mien Ruys.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Dedemsvaart, Markt
vrijdag, 30 december 2016 11:50

Wintercircus voor mantelzorgers en vrijwilligers

De gemeente Hardenberg organiseert op maandag 2 januari 2017 een wintercircus voor vrijwilligers en mantelzorgers. Het wintercircus Martin Hanson begint om 16.45 uur en vindt plaats in Theater de Voorveghter in Hardenberg. De gemeente Hardenberg zet vrijwilligers en mantelzorgers in het zonnetje als dank voor hun inzet. Dit fantastische circusfeest is bedoeld om mantelzorgers en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. De gemeente Hardenberg heeft veel waardering voor de mantelzorgers en vrijwilligers die zorgen voor iemand die hen dierbaar is en klaarstaan voor hem of haar als dat nodig is. Wintercircus Martin Hanson: Koud kunstje! Voor de 38ste keer reist het Wintercircus langs de Nederlandse theaters met de compleet nieuwe voorstelling Koud Kunstje! Met frisse jongleurs, ijskoude durfals aan de trapeze, coole acrobaten, lieve dieren en spetterende live muziek. De 20 topartiesten en 6 muzikanten laten uw wangen gloeien en ogen tintelen bij dit ontzettend leuke en verrassende circusspektakel voor de hele familie. Een prachtig circustheaterspektakel waar je lacht én ademloos toekijkt. 

Voor kort filmpje gaat u naar: https://youtu.be/d-dWsS4fp3I

Laatst aangepast op vrijdag, 30 december 2016 12:29