Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
donderdag, 29 december 2016 14:11

LUCKY FONZ III IN DE GASHOUDER

Zaterdag 7 januari staat de Nederlandse singer/songwriter Lucky Fonz III op het unieke Gashouder podium. Sinds 2008 maakt hij elk jaar minstens eenmaal zijn opwachting bij De Wereld Draait Door. In zijn eentje was hij een tijdje de huisband van dat programma. De 35-jarige Nijmegenaar - echte naam Otto Wichers - nam ruim tien jaar geleden zijn debuutalbum op en won een jaar later de Grote Prijs van Nederland. Aanvankelijk zong hij uitsluitend Engels, maar sinds 2010 bevat zijn repertoire ook Nederlandstalige liedjes. Al zijn liedjes verpakt hij in fraaie, beeldende teksten. Naast de vele concerten staat Lucky Fonz III ook regelmatig in de vaderlandse theaters. Nu dus in de Dedemsvaartse Gashouder. Het wordt een avond om niet snel te vergeten. Lucky is niet alleen zanger, maar ook een fantastische verteller met een grote dosis humor. De zaal gaat om 20.00 uur open; het programma begint om 21.00 uur. Informatie en kaartverkoop via www.gashouderdedemsvaart.nl.

Foto: Sanja Marusic

Laatst aangepast op donderdag, 29 december 2016 15:26