Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Dedemsvaart, Markt
Tuinen Mien Ruys.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
woensdag, 28 december 2016 19:54

Vrieling damtoernooi met 140 dammers

Wat een contrast! De metal/metalcore van de jubilerende (10 jaar) Dedemsvaartse groep Undawn in De Baron op Kerstavond en de rust tijdens het 29e Vrieling damtoernooi van woensdag 28 december in dezelfde grote theaterzaal van het mooie multifunctionele centrum in Dedemsvaart. Maar liefst 140 dammers met uiteenlopende leeftijden hadden zich ingeschreven voor het grote denksportevenement. 'Ook binnen de damsport wordt de vergrijzing meer en meer zichtbaar', zei René Schippers van damclub Witte van Moort uit Westerhaar. Schippers was één van de deelnemers in de eregroep. Meer informatie en uitslagen? Zie http://www.damclub-dedemsvaart.nl

Laatst aangepast op donderdag, 29 december 2016 15:26