Kalkovens & Gashouder.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Tuinen Mien Ruys.
dinsdag, 27 december 2016 23:10

SV Dedemsvaart ongeslagen naar kwartfinale

De publieke belangstelling voor de wedstrijden in poule B van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi was goed te noemen. De poule werd gevormd door HZVV en de vier verenigingen uit de voormalige gemeente Avereest, t.w. VV Avereest, SC Balkbrug, SV Dedemsvaart en SCD '83. De poulewedstrijden werden gespeeld in de Citadel. Vooraf was HZVV de gedoodverfde poulewinnaar. Daar stak SV Dedemsvaart echter een stokje voor. Niels de Boer scoorde het enige doelpunt in dat duel. Hierna werd SCD '83 met 2-0 verslagen en leden Avereest en Balkbrug beiden een 5-0 nederlaag tegen de oranjehemden. Ongeslagen en met geen enkele goal tegen heeft SV Dedemsvaart dus de kwartfinale bereikt. HZVV werd tweede in de poule en SCD '83 derde. Voor alle uitslagen zie www.protosweering.nl

Laatst aangepast op donderdag, 29 december 2016 15:26