Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
vrijdag, 23 december 2016 11:32

Protos Weering Zaalvoetbalspektakel

De liefhebbers van zaalvoetbal kunnen de komende weken hun hart weer ophalen tijdens de 40e editie vaan het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Dinsdag 27 december gaan vanaf 18.00 uur in 20 sporthallen honderd clubs van start. De clubs moeten zich zien te plaatsen voor de kwartfinales van vrijdag 30 december. De halve finales, de tussenronde en de finale worden gespeeld op respectievelijk 7, 11 en 14 januari 2017. Zie ook www.protosweering.nl

SV Dedemsvaart en SCD '83 spelen in de Dedemsvaartse sporthal de Citadel. De plaatselijke 3e klassers zijn ingedeeld in poule B. Zij spelen tegen elkaar en tegen VV Avereest (4e klasse), SC Balkbrug (5e klasse) en eesteklasser HZVV uit Hoogeveen. Laatstgenoemde club heeft zich voor aanvang het het voetbalseizoen 2016-2017 versterkt met de SV Dedemsvaart talenten Dilan van Bree en Patrick Pater.

Laatst aangepast op zaterdag, 24 december 2016 00:42