Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Tuinen Mien Ruys.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Dedemsvaart, Markt
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Kalkovens & Gashouder.
Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
woensdag, 21 december 2016 11:40

UNDAWN viert zaterdagavond jubileum in de Baron

Zaterdagavond 24 december viert de viermansformatie UNDAWN haar 10 jarig bestaan. De jubileumshow wordt gegeven in de Baron in Dedemsvaart. De band begon in 2007 onder de naam Symphony of Destruction.Het belooft Kerstavond een unieke show te worden waarin ook de oud bandleden Jord Brinkhuis en Nathan Bakker een rol gaan spelen. Ook heeft de metalband Dennis Woltjer – bekend van One Bullet Left – als gast uitgenodigd. De show begint om 21.30 uur. De zaal gaat een uur eerder open.UNDAWN wordt gevormd door Michiel Brinkhuis (gitaar, lead zang), Leon Kloosterman (gitaar & zang), Thijs Brinkhuis (bas & zang) en Tom Brinkhuis (drums). Zie www.undawn.com voor meer informatie.

Laatst aangepast op woensdag, 21 december 2016 11:57