Het Kalkoventerrein in Dedemsvaart.
De Tricotagefabriek 'N.V. Delana' aan de Rolleplaal in Dedemsvaart, 'De Eerste Nederlandse Fabriek van Gebreide Fantasiegoederen', in de volksmond de 'Fantasiefabriek' of vaak spottend het 'Sokkenfabriekje' genoemd.
Huize 'Marquette' aan de Moerheimstraat 98.
Villa 'Agatha Adriana' aan de Moerheimstraat 90.
Kalkovens & Gashouder.
Aanleg weg naast de Gymnastiekzaal aan de Prins Bernhardstraat in Dedemsvaart.
Tuinen Mien Ruys.
Dedemsvaart, Markt
Huize 'Arrierend' Moerheimstraat 86-88.
Dedemsvaart, centraal Oranjebuurt, met de Wisseling; Hoofdvaart; Peterswijk|dq| -- Zicht op gedeelten van de Wisseling, de Hoofdvaart, de Peterswijk en een gedeelte van de Vogelbuurt. (bron: HVA)
Huize Rollecate, domicilie van de Baron. Inmiddels gesloopt
maandag, 19 december 2016 14:40

Yogales bij Gezondheidscentrum Rollepaal

Bij Gezondheidscentrum Rollepaal gaat m.i.v. 17 januari 2017 op dinsdagavond een nieuwe yogagroep starten onder leiding van Geke Flier. Aanvang 19.30 uur. Het gaat om een serie van 10 lessen van elk 90 minuten. Sinds september 2016 is Geke internationaal gecertificeerd yogadocent en wil zij graag starten met een eigen groep. Yoga kan heel goed helpen bij het vinden van meer balans en meer rust in je leven omdat je bezig gaat het werken aan een soepeler en sterker lichaam en beter lichaamsbewustzijn. Je wordt rustiger en gaat beter slapen door beter te gaan ademen en te leren diep te ontspannen. Het gaat bij yoga niet om het leveren van prestaties maar om het vinden van een evenwicht dat goed bij jou past. Yoga kan dus door iedereen gedaan worden. Jong, oud, lenig of wat minder lenig, iedereen kan meedoen. Geke heeft een speciale kennismakingsaanbieding, te weten 3 yoglessen voor € 12,50 op 17, 24 en 31 januari.

Voor meer informatie zie http://gcrollepaal.nl/www.theartofbalance.nl . Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst aangepast op zaterdag, 24 december 2016 10:39